Skrivnost zapuščenega vrta

Skrivnost zapuščenega vrta - Tess Gerritsen | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tess Gerritsen
DIMENZIJA
7,50 MB
IME DATOTEKE
Skrivnost zapuščenega vrta.pdf
ISBN
4759269946612

OPIS

... Boston, 1830: Nadarjeni študent medicine Norris Marshall ob nenavadanem spletu okoliščin, ki so posledica niza zverinskih umorov, postane glavni osumljenec. Ob pomoči prijatelja, kolega Oliverja Wendella Holmesa, skuša dokazati svojo nedolžnost in izslediti okrutneža, vpletenega v skrivnost, v katero je na svojem novem vrtu dregnila Julia Hamill ...

Vilmos Kondor: Zločini v Budimpešti. 14,99 € Kupi ... Sledile so tudi pri nas že prevedene uspešnice Grešnik, Izginule, Kirurg, Gospa X, Dvojnica, Klub Mefisto, Skrivnost zapuščenega vrta, Vajenec, Lede¬ni grob, Tiho dekle in Težnost.

S pesmijo, plesom in igranim programom so znova spomnili na vrednote reformacijskega gibanja in duha. Glasbeno-dramsko skupino Dar srca smo z našo kamero ujeli med ... Skrivnost zapuščenega vrta Tess Gerritsen Julia Hamill na zemljišču svojega novega doma na massachusetskem podeželju naleti na grozljivo odkritje: v skalnato prst zakopano lobanjo - človeško, žensko in, po strokovnem mnenju bostonske mrliške oglednice Maure Isles, zaznamovano z očitnimi sledovi umora, ki se je zgodil pred mnogimi ... Skrivnost Pred letom dni se je življenje okoli mene zrušilo.

POVEZANE KNJIGE