Razkrita kabala

Razkrita kabala - Michael Laitman | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Michael Laitman
DIMENZIJA
8,7 MB
IME DATOTEKE
Razkrita kabala.pdf
ISBN
6975399465285

OPIS

"To knjigo sem se odločil napisati, da bi predstavil kabalo kot izvor žive modrosti, ki je svojo vrednost dokazala v več tisoč letih. Pravzaprav je kabala kot duhovni in praktièni vodič skozi življenje danes pomembnejša kot kdajkoli prej. Razkrita kabala pripoveduje resnično zgodbo o kabali: kako je nastala, kako se je razvijala in kako danes služi kot vodnik nam vsem, nam pomaga mirno živeti in napredovati v današnjem nevarnem svetu. Ravno tako nas knjiga vodi na osebno potovanje odkrivanja odgovora na vprašanja o življenju in našem mestu v vesolju! Povedal sem zgodbo o kabali na jasen in enostaven način, ker želim, da uživate ob branju tako, kakor sem sam užival ob pisanju. Če „razkrita kabala“ vnese mir in užitek v vaše življenje in vam omogoči, da na hitro pogledate v neskončnost, bo moja nagrada popolna."Michael Laitman

To so prvi nastanki popularizirane kabale, danes pa je kabala razširjena na vse religije, nacije, ljudmi vse barv in ras. Povijest. Kabala je kao mistična tradicija postojala još u antici.Najstariji poznati kabalistički spis bio je Bahir iz 1.

Kabala je z mistiko prežeta ezoterična smer oz. z okultno razlago prežet judovski filozofski in verski nauk, po katerem je iz desetih božanskih bitij nastal svet.

POVEZANE KNJIGE