Protiarhitekt

Protiarhitekt - Domen Finžgar | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Domen Finžgar
DIMENZIJA
9,97 MB
IME DATOTEKE
Protiarhitekt.pdf
ISBN
4504803663448

OPIS

V duhu Cankarjevega leta, ki je slovensko kulturo zaznamoval lani, so na oder postavili Kralja na Betajnovi ... Matej de Cecco (risar) in Boštjan Gorenc - Pižama (scenarist) sta pred štirimi leti za revijo Pil ustvarila strip, v katerem sta glavna lika mladostnika Pilko in Čopka. Nepogrešljiv je tudi njun pes Šnofi, prikupen, zabaven in bister psiček, ki obožuje kosti in psičko Kodrlajsasto Pepco. Protiarhitekt je med drugim zgodba o laži, manipulaciji ter čaščenju znanja.

Domen Finžgar se v dobi, ko je večopravilnost geslo dneva, poslužuje svojih mnogoterih talentov, da bi skozi glas harmonike, stripov ali game designa zadovoljeval svoje silvanske in alpinske muze. Protiarhitekt, Strip Album, Stripovi, Bonelli, Bande desinee, manga, comics Stripar Domen Finžgar bo jutri v kavarni Azil v Ljubljani predstavil svoj novi, drugi stripovski album Finžgarjev Spiedermann. Od »celovečernega« prvenca Protiarhitekt je minilo osem let, a je vmes ustvaril vrsto krajših stripov, ki so se znašli v domačih in tujih antologijah ter drugih publikacijah.

POVEZANE KNJIGE