Prosim, odpusti mi

Prosim, odpusti mi - Melissa Hill | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Melissa Hill
DIMENZIJA
10,5 MB
IME DATOTEKE
Prosim, odpusti mi.pdf
ISBN
7183955024080

OPIS

Ste kdaj sanjali o tem, da bi pobegnili? Ali o tem, da bi preteklost preprosto pustili za seboj?Leonie se je odločila storiti prav to. Preselila se je v tujino, si našla novo službo in nov dom, začela živeti novo življenje ... A ko na dnu stare garderobne omare odkrije leseno šatuljo z neprebranimi pismi, ki se vedno končajo s prošnjo po odpuščanju, sklene, da bo skrivnosti prišla do dna.Ali razrešitev zgodbe nekoga drugega Leonie lahko pomaga pri soočenjuz njenimi skrivnostmi? Leonie ve samo to, da mora poskusiti, kajti če se lahko srečno konča ljubezenska zgodba para iz neprebranih pisem, potem se mogoče lahko tudi njena.

Zaradi različnih vzrokov v Buklini spletni knjigarni te knjige ni možno kupiti. Za več informacij se obrnite na založbo (v kolofonu levo) ali v kako drugo knjigarno.

Povej naprej. Založba: Učila International: Zbirka: Žepna knjiga: Leto izdaje: 2011: ISBN: Načela zasebnosti na mimovrste.com.

POVEZANE KNJIGE