Preden umrem

Preden umrem - Jenny Downham | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jenny Downham
DIMENZIJA
4,16 MB
IME DATOTEKE
Preden umrem.pdf
ISBN
2356322571756

OPIS

Vsak mora umreti. To vsi vemo. Šestnajstletna Tessa ve to bolje kot večina, saj ima pred sabo samo še nekaj mesecev življenja. Naredila je seznam desetih stvari, ki jih želi narediti, preden umre. Številka ena je seks. Začela bo nocoj. Ampak dobiti, kar želiš, ni preprosto. In če dobiš, kar želiš, ti to ne da vedno tistega, kar potrebuješ. In včasih najbolj nepričakovane stvari postanejo pomembne. Polna pozitivnega mišljenja, potrditve življenja in radostna – ta izredna knjiga praznuje življenje tako, da se sooči s smrtjo.

Njej je odmerjen še zelo kratek čas. Ona ve, da se bo poslovila, preden bo zares odr. Tessa, ki se bori z levkemijo, sestavi seznam reči, ki naj bi jih storila pred smrtjo.

Tess je pragmatična, ko svojo tesnobo prekriva s humorjem, pušča nas celo v dvomu, če sploh gre za humor. Ve, da umira, pa saj vsi umiramo, že tisti hip, ko pridemo na svet.

POVEZANE KNJIGE