Poporodni izziv

Poporodni izziv - Eva Hrovat Kuhar | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Eva Hrovat Kuhar
DIMENZIJA
7,26 MB
IME DATOTEKE
Poporodni izziv.pdf
ISBN
2170237434357

OPIS

Obdobje ob dojenčku je lepo in hkrati zelo utrudljivo. To malo bitje je po eni strani tako zelo ranljivo, da brez nas ne bi preživelo, po drugi strani pa drži v rokah veliko niti našega življenja. S svojo nebogljenostjo nam kroji ritem življenja, odreja nam obdobja spanja in nespečnosti, vpliva na naše razpoloženje.Ste tudi vi med mamicami, ki so se polne optimizma vrnile z novopečeno štručko iz porodnišnice domov, družinsko življenje pa kar ni steklo?In očetje, se počutite odrinjene?Vas skrbi, kako bo potekalo življenje v troje?Vse to so pogosta vprašanja, ki grizejo tako ‘sveže’ mamice kot tudi očke, o katerih pa se paru pogosto ne uspe pogovoriti.Preberite odgovore nanje v tej knjigi.

Portorož, 23.06.2013, 12:13 | Posodobljeno pred 8 leti. PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min. Otevírací dobu a fungování našich obchodů v režimu 5.stupně PES najdete zde.. Vaše sousedka nechce, abyste vzali své šestiměsíční dítě na slavnostní večeři.

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min. Otevírací dobu a fungování našich obchodů v režimu 5.stupně PES najdete zde.. Vaše sousedka nechce, abyste vzali své šestiměsíční dítě na slavnostní večeři. Nic osobního, ale rušilo by pláčem.

POVEZANE KNJIGE