Po svoji sledi

Po svoji sledi - Tone Škarja | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tone Škarja
DIMENZIJA
8,33 MB
IME DATOTEKE
Po svoji sledi.pdf
ISBN
2335764507087

OPIS

Na 414 straneh je avtor Tone Škarja opisal neverjeten razvoj in podvige slovenskega alpinizma in himalajizma. V knjigi nastopajo številni, skoraj vsi naši alpinisti in odpravarji, s svojimi veselimi, resnimi in žalostnimi zgodbami. Vsakdo bo v knjigi našel svoje prijatelje in vzornike, ki so mu že dolga leta za zgled, ali pa se bo ob nesrečah otožno spominjal tistih, ki jih ni več, in se potem pri svojih dejanjih v gorah laže odločil tako, da bo bolj prav.Na 414 straneh je polno številnih zanimivih zgodb in iskrivih misli. Vsebino krasi 250 črno belih in kar 461 barvnih fotografij.Na koncu so dodani:- najpomembnejši prvenstveni vzponi in ponovitve,- pregled odprav in vzponov v Himalaji,- seznami knjig, člankov,- manj znani izrazi in kratice,- osebno kazalo in- vsebina.

Sledite svojemu paketu po spletu, in to ob katerem koli času: vnesti morate le eno ali več številk paketa. Informacije o sledenju vključujejo podrobnosti o statusu dostave in dogodkih, ki so se nazadnje zgodili paketom. Anna je popotnica, pravnica, nekdanja direktorica, sestra dvojčica, mati treh otrok, ljubiteljica gora … Anna je tudi jasnovidna.

Cena: 49,90 EUR. Ni na zalogi. Triindvajsetletna Ljubljančanka, bodoča arhitektka, na atletskih stezah sledi svoji poti, za katero verjame, da se bo vzpenjala k vedno boljšim rezultatom.

POVEZANE KNJIGE