Papež Janez Pavel II

Papež Janez Pavel II Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
DIMENZIJA
11,41 MB
IME DATOTEKE
Papež Janez Pavel II.pdf
ISBN
2213526156913

OPIS

V tej izjemni monografiji so pri Reutersu zbrali niz osupljivih fotografij papeža Janeza Pavla II. in jih pospremili z besedili, ki nam iz novih zornih kotov prikazujejo njegovo življenje in delo. Drugačen slog papeževanja Karola Wojtyłe priča o edinstveni moči človeka, ki je leta 1978 postal prvi neitalijanski papež po 455 letih in je kljub bolezni vztrajal na vatikanskem prestolu. Knjiga govori o nasprotju med reformističnim papežem, ki gradi mostove med sprtimi cerkvami in se dotika src ljudi po vsem svetu, ter konservativnim papežem z neomajnimi stališči do vprašanj, kot sta vloga žensk v duhovniških vrstah in uporaba kontracepcijskih sredstev.

je bil hitro razglašen za svetnika. Različne afere iz časa njegove vladavine, postavljajo dvom v njegovo svetništvo.

Čeprav je umrl čisto na začetku ... PAPEŽ JANEZ PAVEL II. NAREDILI: Dejana Anić & Jelena Mijuškovuć ROJSTVO Janez Pavel II.

POVEZANE KNJIGE