Najprisrčnejši velikan

Najprisrčnejši velikan - Julia Donaldson | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Julia Donaldson
DIMENZIJA
10,90 MB
IME DATOTEKE
Najprisrčnejši velikan.pdf
ISBN
8015787892193

OPIS

Velikanu Juretu ni všeč, da nosi vedno ista ponošena oblačila, zato si nekega dne nakupi novih oblek. A na poti domov sreča živali, ki potrebujejo njegovo pomoč … in obleke! Seveda jim rad pomaga, a kaj ko kmalu ostane brez vsega. Še sluti ne, da ga doma čaka lepo presenečenje.

Strokovne delavke so priredile lutkovno predstavo na osnovi zelo kvalitetne slikanice Najprisrčnejši velikan, avtorice Julie Donaldson. Kupim knjigo z naslovom "Najprisrčnejši velikan" avtorice Julie Donaldson. Lepo vabljeni k ogledu tudi ostalih mojih oglasov.

Bodite na tekočem z lokalnimi novicami občine Vransko! Najprisrčnejši velikan, Lutkovno gledališče Ljubljana, Ljubljana ... V njih je videti kot najimenitnejši velikan v mestu.

POVEZANE KNJIGE