Mati noč

Mati noč - Kurt Vonnegut | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kurt Vonnegut
DIMENZIJA
12,23 MB
IME DATOTEKE
Mati noč.pdf
ISBN
9662050148423

OPIS

Sodili mu bodo za vojne zločine. Pred drugo svetovno vojno je bil dramatik, ko se je začela vojna, je živel v Nemčiji, kjer je bil poročen z Nemko in potem se je svet zapletel. Domovina, ti si kakor mošt, sladka, ampak čreva bolijo, pravi nekje Fran Milčinski in parafrazira seveda tisto cankarjansko o vlačugi; nekaj takega si verjetno misli tudi glavni junak Vonnegutovega romana Mati Noč Howard W.

Redno mu pošiljam slike otroka in mu poročam, kako napreduje. - da lahko spremljate bogoslužje iz bazilike V ŽIVO? - da so Mariborčani Mater Usmiljenja zaradi številnih uslišanj proglasili za zavetnico Maribora? - da je cerkev Matere Usmiljenja najstarejša (prva) bazilika na Slovenskem; častni naziv je cerkvi podelil papež Pij X. leta 1906? II MATI NOČ Ozadje romana je postavljeno v drugo svetovno vojno in Mati, mati moja, slišiš? Pesem pojem ti.

POVEZANE KNJIGE