Majhen svet

Majhen svet - Andreja Borin | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

Andreja Borin
Majhen svet.pdf

Barve nalepke lahko zaradi različnih nastavitev monitorja rahlo odstopajo. Peskana siva nalepka je pol prosojna (efekt peskanega stekla). SWIMMING pomeni Majhen svet.

Tudi jaz nisem iz Kopra, pa Pod našimi članki o pametnih telefonih pogosto naletimo na komentarje uporabnikov, ki se jim novejši modeli zdijo preveliki; raje bi imeli manjši, a vseeno zmogljiv in vsestranski telefon. Zanje je kot nalašč naš zadnji poskusni zajček, Sony Xperia XZ2 Compact, ki kot skoraj edini pametni telefon na trgu izpolnjuje obe želji tega segmenta uporabnikov: ima skromne dimenzije in velike ... Ko sem spet začutil vrv na vratu, sem pomislil, da bo kmalu vsega konec.