Krvnik

Krvnik - Chris Carter | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Chris Carter
DIMENZIJA
10,99 MB
IME DATOTEKE
Krvnik.pdf
ISBN
7602030690097

OPIS

Vem, česa vas je na smrt strah ...Los Angeles. Pod oltarjem v cerkvi najdejo obglavljeno truplo duhovnika. Vse kaže, da gre za obredni umor: truplo je postavljeno v poseben položaj, noge so iztegnjene, roke prekrižane na prsih. Najbolj grozno od vsega pa je, da je morilec na mestu, kjer bi morala biti glava, pritrdil pasjo glavo. Za nameček so forenziki odkrili še s krvjo izpisano številko 3 na žrtvinih prsih.A ko se zgodijo novi umori, mora detektiv Robert Hunter na novo premisliti dejstva. Vse žrtve so umrle strašne smrti, povezane s tem, česar jih je bilo najbolj strah. Njihove največje nočne more so se uresničile. Toda kako je morilec to vedel? In kaj povezuje te navidez naključne žrtve?Detektiv Hunter išče sadističnega morilca, nekoga, ki očitno lahko bere misli svojih žrtev. Nekoga, ki lahko začuti, česa jih je na smrt strah. Nekoga, ki se za dosego svojega cilja ne ustavi pred ničimer. Mu ga bo uspelo najti, preden bo svoje delo opravil do konca?Srhljiv triler izpod peresa Chrisa Carterja, ki je študiral psihologijo zločincev in o tem napisal tudi več znanstvenih knjig.

Povej naprej. Založba: Učila International: Zbirka: Žepna knjiga: Leto izdaje: 2011: ISBN: 978-961-00-1373-0: Naslov izvirnika: The Executioner: Krvnik iz Gerečje vasi je za zapahi.

Besedilo je na razpolago pod licenco Creative Commons Priznanje avtorstva-Deljenje pod enakimi pogoji 3.0; veljajo lahko tudi dodatni pogoji.Podrobnosti so razložene na strani Pogoji uporabe.; Pravilnik o zasebnosti; O Wikislovarju krvnik prijevod u rječniku hrvatski - engleski u Glosbe, online rječnik, besplatno. Pregledaj milijunima riječi i fraza na svim jezicima. "Krvnik iz Lyona" Osuđen je prvo na smrt, no 1991.

POVEZANE KNJIGE