Koktajli za tri

Koktajli za tri - Sophie Kinsella | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sophie Kinsella
DIMENZIJA
4,14 MB
IME DATOTEKE
Koktajli za tri.pdf
ISBN
5183538699841

OPIS

Pogumen pogled v dušo treh prijateljic, vpetih v materinstvo, kariero in medosebne odnose.Tri ženske, pametne in z uspešnimi karierami, so nerazdružljiveprijateljice že vrsto let.ROXANNE: glamurozna, samozavestna in s skrivnim ljubimcem – poročenim moškim.MAGGIE: sposobna in zelo uspešna, dokler se ne sooči s tistim, čemur se zdi, da ne bo kos – materinstvom.CANDICE: poštena, spodobna, tako vsaj misli – dokler se ne pojavi prikazen iz preteklosti.Vsakega prvega v mesecu, ko v pisarni vlada prava histerija, se Maggie, Roxanne in Candice zvečer dobijo v najimenitnejšem londonskem lokalu ob koktajlih in opravljanju. Poklepetajo o tem, kaj je novega pri Londonerju, modni reviji, kjer so vse zaposlene, in o vsem drugem, kar se dogaja v njihovih življenjih. Pravzaprav skoraj o vsem. Za prijateljskimi pogovori in smehom pa vsaka od njih nosi svojo skrivnost. Ko naključno srečanje z natakarico v baru sproži neverjetno sosledje dogodkov, ti usodno vplivajo na njihova življenja. Ali bo njihovo prijateljstvo vzdržalo?

🙂 Za okrasitev koktajlov boste potrebovali 6 kozic z repki, za vsak kozarec tri, katere pred serviranjem na hitro popečite na žar ponvi. Silvestrska večerja - tri ideje za bogat novoletni meni. 9.

Caramel Cadbury Egg martini. Malibu Bellini.

POVEZANE KNJIGE