Knjižnica ponoči

Knjižnica ponoči - Alberto Manguel | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Alberto Manguel
DIMENZIJA
10,94 MB
IME DATOTEKE
Knjižnica ponoči.pdf
ISBN
5546634595702

OPIS

Tematsko urejena in bogato ilustrirana knjiga pretresa knjižnice z najrazličnejših plati: kot zakladnice in arhitekturne prostore, kot avtobiografije njihovih lastnikov in kot izraze nacionalne zavesti; ne nazadnje se posveti tudi obetom in slabostim virtualnih knjižnic. Manguel razgrinja svojo očaranost nad nenehnim človekovim prizadevanjem, da bi dal življenju in svetu jasno, določno podobo - v tem primeru z urejanjem knjižnic.

V primeru, da vam uradne ure ne ustrezajo, nas lahko kontaktirate in se bomo dogovorili. Izposojevalni rok je 28 dni. Digitalna knjižnica Slovenije - dLib.si.

Slike, fotografije in podobe z dragocenimi dejstvami ter informacijami. M. Watt: PLAŠNA VEVERICA PONOČI [*Knjižnica Domžale*] pravljične urice.

POVEZANE KNJIGE