Čarovnica s Četrte ulice in druge povesti

Čarovnica s Četrte ulice in druge povesti - Myron Levoy | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Myron Levoy
DIMENZIJA
11,54 MB
IME DATOTEKE
Čarovnica s Četrte ulice in druge povesti.pdf
ISBN
3229979569575

OPIS

Cathy Dunn je vedela: če starki ne bo dajala kovancev, jo bo čarovnica začarala v kuščarja. Ali v kozo. Ali pa v pajka, tako majčkenega, da jo bo mama pohodila. A nekega dne je vseeno sklenila, da ji ne da svojega centa – in še istega dne je dobila vročino.Cathy je samo eden izmed mnogih otrok, ki so s starši prišli v New York, iskat boljše življenje. Tu imamo potem še gospoda Keplika, »vžigalkarja«, ki gradi mojstrovine iz vžigalic; pa Noreen Callahan, ki jo je sram delati v smrdljivi očetovi ribarnici; in poleg drugih celo posebnega Božička, ki obdaruje judovske otroke za njihov praznik!Dvojezična izdaja knjige Čarovnica s Četrte ulice in druge povesti je zbirka nadvse prijetnih, magičnih zgodbic o imigrantskih družinah in njihovem vsakdanu, ki s pomočjo humorja in domišljije ni nikoli čisto navaden. Knjiga je še posebno primerna za glasno branje v slovenščini in angleščini, ki mu bodo radi prisluhnili otroci in mladi vseh starostnih skupin.

VOGEL, Ludvik: Troja 261. LEVOY Myron: Čarovnica s Četrte ulice in druge povesti 262.

DOWD, Siobhan: Uganka Londonskega očesa . RIORDAN, Rick: Percy Jackson in Olimpijci (eno od zbirke) ŠINIGOJ, Damjan: Iskanje Eve.

POVEZANE KNJIGE