Bojeviti pesniki

Bojeviti pesniki - Benjamin Gilmour | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Benjamin Gilmour
DIMENZIJA
12,18 MB
IME DATOTEKE
Bojeviti pesniki.pdf
ISBN
1137592191756

OPIS

Na popotovanju po odročni severozahodni pakistanski mejni provinci, kamor se je zatekal Osama bin Laden, je avstralski bolničar Benjamin Gilmour naletel na osupljivo kulturo, prežeto z neomajno vero in nezaupanjem do tujcev, obsedenostjo s puškami in obsežno proizvodnjo orožja v mestu Dara Adam Kel.Prepričan, da bi tudi Zahod moral poznati to življenje, se odloči, da se bo vrnil in posnel film o Paštunih. Pri tem nemalokrat tvega, kajti že samo to, da je tujec, ga lahko stane življenja.Gilmour se je preoblekel v domačina in snemal z majhno digitalno kamero. Domačini so mu pomagali in v filmu tudi igrali. Njegov igrani film Levji sin žanje velike uspehe po vsem svetu.

Benjamin Gilmour. 14,99 ... BOJEVITI PESNIKI | Ker imamo radi knjige ...

Ampak ob vrnitvi v skromni apartma na podstrešju Filozofske fakultete so vse cunje, kar sem jih imel na sebi, smrdele po ... Knjige, knjigarna, spletna knjigarna, založba, ilustracije, ilustratorji, spletna galerija, prodajna galerija, slike Mladi slovenski pesniki se morajo držati resno, nujno potrebujejo čegevarovsko brado in črne rejbanke brez dioptrije. Svoje pesmi morajo brati počasi, razvlečeno in njihovi verzi morajo biti ginsbergovsko dolgi kot v pesmi, ki jo pravkar pišem.

POVEZANE KNJIGE