Annina poroka

Annina poroka - Nathacha Appanah-Mouriquand | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Nathacha Appanah-Mouriquand
DIMENZIJA
6,75 MB
IME DATOTEKE
Annina poroka.pdf
ISBN
6067728540950

OPIS

Predstavi nam usodo treh žensk, treh generacij, ki pa jim je skupno to, da jim ni . Umor pod K2 je prva slovenska alpinistična kriminalka. Svetovni popotnik in vrhunski alpinist Dušan Jelinčič zna svoje življenjske izkušnje tako tenkočutno vkomponirati v svoja dela, da nam tudi oddaljeni kraji postanejo domači, prav tako tudi odnosi med ljudmi, ki se znajdejo v skrajnih razmerah - v visokogorskem boju za preživetje..

Subtilen roman, ki bo prav lahko izvabil solzo ganjenosti, zarotniško pobožal odnos med marsikatero mamo, marsikatero hčerko. Annina poroka (2005) je njen tretji roman, zanj je na francoskem knjižnem sejmu dobila veliko nagrado občinstva. Samska mati, pisateljica Sonia se na dan hčerine poroke, edinke, spominja njunega skupnega življenja ter dela obračun sama s sabo.

POVEZANE KNJIGE