10. obletnica

10. obletnica - Maxine Paetro, James Patterson | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Maxine Paetro, James Patterson
DIMENZIJA
12,33 MB
IME DATOTEKE
10. obletnica.pdf
ISBN
7240319359357

OPIS

Za detektivko Lindsay Boxer njena poroka postane le še oddaljen spomin, ko se mora takoj spopasti z iskanjem novorojenčka, čigar mladoletna mamica je hudo ranjena in polna skrivnosti.V istem času se pomočnica javnega tožilca Yuki Castellano ukvarja z največjim primerom v svojem življenju, a ko ji Lindsay predloži nove dokaze v prid obtoženke, je Yuki postavljena pred zid. Ali naj zaupa prijateljici ali sledi svojemu občutku?V neposredni nevarnosti se znajde tudi Cindy, ki pomaga raziskovati primer čudaškega posiljevalca.Prijateljice iz Kluba preiskovalk umorov znova uspešno strnejo svoje vrste. A pred Lindsay je najzahtevnejša naloga doslej: se bo zaradi vsakdanjih stresov v službi zmogla odločiti za družino, ki si jo tako želi?

To spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo na naši spletni strani. 10 obletnica. 8 junija, 2016 18 maja, 2020.

Že mnogo let pred tem se je tradicija Gojyu Ryu karateja razvijala v zibelki karateja, na Okinavi, v prvem desetletju 21. stoletja pa je ta borilna umetnost prvič prestopila prag naše domovine. 10.

POVEZANE KNJIGE