10. obletnica

10. obletnica - Maxine Paetro, James Patterson | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Maxine Paetro, James Patterson
DIMENZIJA
9,71 MB
IME DATOTEKE
10. obletnica.pdf
ISBN
7336426951174

OPIS

Za detektivko Lindsay Boxer njena poroka postane le še oddaljen spomin, ko se mora takoj spopasti z iskanjem novorojenčka, čigar mladoletna mamica je hudo ranjena in polna skrivnosti.V istem času se pomočnica javnega tožilca Yuki Castellano ukvarja z največjim primerom v svojem življenju, a ko ji Lindsay predloži nove dokaze v prid obtoženke, je Yuki postavljena pred zid. Ali naj zaupa prijateljici ali sledi svojemu občutku?V neposredni nevarnosti se znajde tudi Cindy, ki pomaga raziskovati primer čudaškega posiljevalca.Prijateljice iz Kluba preiskovalk umorov znova uspešno strnejo svoje vrste. A pred Lindsay je najzahtevnejša naloga doslej: se bo zaradi vsakdanjih stresov v službi zmogla odločiti za družino, ki si jo tako želi?

obletnica: usnjena poroka 3. obletnica: peščena poroka 4.

Leta 1920 je bil na Koroškem izveden plebiscit, na katerem so se koroških prebivalci odločali za priključitev južne Koroške k Avstriji. 10. obletnica poroke - Sončna hiša?? 10.

POVEZANE KNJIGE