Vsak otrok je lep, ko se rodi

Vsak otrok je lep, ko se rodi - Esad Babačić | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Esad Babačić
DIMENZIJA
9,99 MB
IME DATOTEKE
Vsak otrok je lep, ko se rodi.pdf
ISBN
7348457079813

OPIS

Delal je kot tekstopisec pri različnih oglaševalskih agencijah, kot novinar, scenarist in režiser na TV Slovenija ter urednik in voditelj oddaje Hotel Romantika na Radiu Slovenija. Udejstvoval se je tudi na filmskem področju.

Strani 89 Format 20 cm Izdaja tiskana Zbirka Zbirka Apokalipsa Kategorije Leposlovje za odrasle Poezija Literarne ... Maria Montessori (rodila se je pred 150 leti, leta 1870, umrla pa leta 1952) je kot zdravnica na kliniki v Rimu pogosto srečevala revne otroke. Med opravljanjem dela se ji je utrdilo prepričanje, da se vsak otrok rodi z osupljivim potencialom, ki pa se lahko razvija le, če ga odrasli v prvih letih življenja pravilno spodbujajo. Je vse, kar pri starševstvu deluje dobro - ker ve, da moramo biti pripravljeni na vse." Zapisala je tudi primer, kako se pogovarja s hčerkami.

POVEZANE KNJIGE