Vsak dan fatalka

Vsak dan fatalka - Caroline Jones | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Caroline Jones
DIMENZIJA
5,34 MB
IME DATOTEKE
Vsak dan fatalka.pdf
ISBN
1925423478194

OPIS

Veščine za preživetje z družino, kariero, prijatelji.Fatalka si postala – boš to tudi ostala? Ljubimka, mati, žena, uspešna poslovna ženska, gospodinja, prijateljica, načrtovalka zabav ... ena sama oseba, pa toliko vlog! Uskladiti vse te obveznosti, potrebe in zahteve še zdaleč ni mačji kašelj. In če se ti včasih zdi, da se v njih utapljaš, je pri roki rešilni čoln. Vsak dan fatalka – o življenju in ljubezni ti ponuja odgovore o vseh zagatah v različnih življenjskih vlogah. Naj pod svojo streho soliraš ali živiš v dvoje, troje ..., se boš s pričujočimi nasveti iz zgarane čebele delavke prelevila v zadovoljno boginjo, ki uspešno pluje med čermi vsakdanjika.

Vsak dan, tudi v nedeljo. Domov > Knjižnično nadomestilo > Vsak dan fatalka : zvijače in bližnjice do popolnega videza; [telovadba, prehrana, moda, lepota]. - 2007 Pregled izposoj po knjižnicah COBISS.SI-ID: 230779648 Knjiga Vsak dan fatalka Knjiga Vsak dan fatalka Dejan32 Datum objave 23.02.2020 11:29 Oglas poteče: 26.04.2021 07:03 Možnost menjave: NE Pokaži vse oglase prodajalca Knjiga Vsak dan fatalka ... Domov > Knjižnično nadomestilo > Vsak dan fatalka : o življenju in ljubezni.

Naslov: Vsak dan fatalka : o življenju in ljubezni. - 2011.

POVEZANE KNJIGE