Vsak dan fatalka

Vsak dan fatalka - Caroline Jones | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Caroline Jones
DIMENZIJA
9,22 MB
IME DATOTEKE
Vsak dan fatalka.pdf
ISBN
4149050251752

OPIS

Veščine za preživetje z družino, kariero, prijatelji.Fatalka si postala – boš to tudi ostala? Ljubimka, mati, žena, uspešna poslovna ženska, gospodinja, prijateljica, načrtovalka zabav ... ena sama oseba, pa toliko vlog! Uskladiti vse te obveznosti, potrebe in zahteve še zdaleč ni mačji kašelj. In če se ti včasih zdi, da se v njih utapljaš, je pri roki rešilni čoln. Vsak dan fatalka – o življenju in ljubezni ti ponuja odgovore o vseh zagatah v različnih življenjskih vlogah. Naj pod svojo streho soliraš ali živiš v dvoje, troje ..., se boš s pričujočimi nasveti iz zgarane čebele delavke prelevila v zadovoljno boginjo, ki uspešno pluje med čermi vsakdanjika.

Knjigo boste z veseljem prebrale vse žene, partnerke, mame, ženske, ki hitite skozi vse obveznosti tega sveta. To je vodnik, ki nam lahko ublaži vso naglico, stres, materinske zagate s katerimi se srečujete vsak dan.

Prihodnost še ni zapisana, ampak mi smo tisti, ki jo bomo pisali. Najpomembnejši medij in osrednji dnevni časopis severovzhodne Slovenije je aktualen, kritičen, pronicljiv, tehten, odprt v svet, regionalno prodoren, vsebinsko pester, pregleden in sodobno oblikovan. Anne Lauvergeon, jedrska fatalka Zanjo je vprašanje jedrskih odpadkov že zdavnaj preseženo, zato jo preseneča, da organizacije civilne družbe tako oholo nasprotujejo odlagališčem.

POVEZANE KNJIGE