Velika knjiga o vozilih

Velika knjiga o vozilih - Pascale Hédelin | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Pascale Hédelin
DIMENZIJA
7,51 MB
IME DATOTEKE
Velika knjiga o vozilih.pdf
ISBN
9145288148046

OPIS

Posebna in zelo zanimiva knjiga, ki razkriva različna prevozna sredstva in pomaga razumeti njihovo delovanje. Zavihki, trakovi in kolesca bodo pritegnili otroke k raziskovanju in razmišljanju. V knjigi je tudi postavljanka leteče jadrnice in vozniško dovoljenje, ki ga otrok dobi, če uspešno odpelje avtomobil od doma do šole.Poučna in hkrati zabavna knjiga je namenjena otrokom od 4. leta starosti dalje.

Nekateri e-avti imajo aluminijasto karoserijo. Vozniku tega avta ne bo vseeno, kolikšni so stroški popravila in zato je prav, da se omeni v temi o elektro pogonih. O COBISS-u; COBISS.net; Domov > Knjižnično nadomestilo > Velika knjiga o vozilih.

Popravi sam svoj auto je izuzetna knjiga od više stotina strana. Pdf verziju možete preuzeti pomoću linka koji se nalazi ispod slika prikazanog sadržaja.Download knjige - Popravi ... Velika knjiga o vozilih.

POVEZANE KNJIGE