V srcu stvari

V srcu stvari - Emily Giffin | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Emily Giffin
DIMENZIJA
8,41 MB
IME DATOTEKE
V srcu stvari.pdf
ISBN
6556359565244

OPIS

Zgornji del srca se nahaja na ravni tretjega rebrnega ... Če boste živeli v Božjem kraljestvu, pravi Jezus, bo potreben vsak gram strasti in sile, kar jih imate. Stvari bodo postale ognjevite, zato vam je bilo dano ognjevito srce.« (John Eldredge: Divji v srcu: odkrivanje skrivnosti moške duše izšla; Društvo Zaživi življenje, 2014) Odkrivajmo moško dušo v postni akciji 2015! V srcu se znajdemo, ko se začenjamo spominjati, da smo v bistvu dobri mi in vsi ostali tudi.

Ugotovila boš, da lahko ZMERAJ IZHAJAŠ iz MIRU ter ob tem ne pozabiš nase & ti energija ostaja. Ker iste stvari počnejo tudi zdravi, diagnoze zasvojenosti ne postavljamo na osnovi tipa ali pogostosti vedenja, ampak je diagnostični kriterij izguba nadzora. Zasvojeni počno te stvari, kljub temu, da se zavedajo škode, ki nastaja kot posledica.

POVEZANE KNJIGE