Uničimo jo!

Uničimo jo! - Kate McCaffrey | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kate McCaffrey
DIMENZIJA
10,26 MB
IME DATOTEKE
Uničimo jo!.pdf
ISBN
7392190583539

OPIS

Ta odkritosrčna in nadvse verjetna zgodba je prvoosebna pripoved, namenjena tako učiteljem kot najstniškim bralcem in njihovim staršem, saj gre za literarno delo, ki bralcu omogoča vpogled v sodobni fenomen elektronskega nadlegovanja. Že v letu 2007 so v Avstraliji ugotovili, da je polovica deklet med 12 in 15 letom že doživela tovrstno nadlegovanje, ki je še posebej neprijetno zato, ker nadlegovalci lahko skrijejo svojo identiteto. Pred takšnimi zlorabami žrtev ni varna niti v okolju svojega doma.Najstnica Avalon se je z avstralskega podeželja preselila v mesto. Na prejšnji šoli je bila ena najbolj priljubljenih deklet, kapetanka športne ekipe, odlična učenka. V novi šoli se že od prvega dne trudi vključiti se v novo družbo, a vsak poizkus se spremeni v katastrofo. Še slabše: postane žrtev spletnega nadlegovanja svojih sošolcev. Ob njej je le nekaj manj priljubljenih učencev, a kaj, ko se nadlegovalci spravijo tudi na njenega najboljšega novega prijatelja Marshalla.

Preverite, kako uničiti bakterijo, ki razjeda želodčno sluznico. Knjiga Uničimo jo, avtorice Kate McCaffrey, je izšla leta 2006 pri založbi MIŠ. Delo spada v zbirko Zorenja+.

Five strategies to maximize your sales kickoff Helicobacter pylori je bakterija, ki jo lahko dobimo s hrano ali vodo in povzroča resne zdravstvene težave, vključno z gastritisom (vnetjem želodčne sluznice), razjedo želodca in rakom. A eden prvih znakov okužbe z bakterijo so težave z zgago in napihnjenostjo.

POVEZANE KNJIGE