Razbita juha

Razbita juha - Jenny Valentine | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jenny Valentine
DIMENZIJA
5,44 MB
IME DATOTEKE
Razbita juha.pdf
ISBN
3998316482869

OPIS

Rowan nekega dne skrivnostni fant potisne v roko negativ, ki naj bi pripadal njej. To na videz nedolžno dejanje postane povod, ki sproži kopico novih zapletov, ki jih je njeno za petnajstletnico precej razburkano življenje že tedaj polno. Sooča se namreč z izgubo svojega starejšega brata Jacka, z vzgojo in skrbjo za svojo mlajšo sestro Stromo in mamo, ki po Jackovi smrti ni več ista. Povrh vsega se je oče odselil od doma. Rowan spozna Bee, zanimivo dekle Jackove starosti, se zbliža s skrivnostnim fantom po imenu Harper in se mora soočiti še s številnimi nepričakovanimi dogodki.

Eleanor in Park sta ĹĄestnajstletnika, ki sta drugaÄ?na kot obiÄ?ajni najstniki, srednjeĹĄolci. Eleanor izstopa, ker je ogromna debeluĹĄna in nerodna rdeÄ ... VALENTINE, Jenny Razbita juha WOLTZ, Anna Nenavaden teden s Tesso, Mavec, Aljaska .

Piškotke uporabljamo, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z našo politiko piškotkov. VALENTINE, Jenny: Razbita juha VIGAN, Delphine de: No in jaz WILSON, Jacqueline: Deklica Lola Rose Pesniške zbirke: FRITZ, Ervin :Vrane MAURER, Neža: Vsi moji dnevi so sobote MINATTI, Ivan: Nekoga moraš imeti rad MINATTI, Ivan: Bolečina nedoživetega Grahova juha s popečenim kruhkom.

POVEZANE KNJIGE