Razbita juha

Razbita juha - Jenny Valentine | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jenny Valentine
DIMENZIJA
7,40 MB
IME DATOTEKE
Razbita juha.pdf
ISBN
3184162864896

OPIS

Rowan nekega dne skrivnostni fant potisne v roko negativ, ki naj bi pripadal njej. To na videz nedolžno dejanje postane povod, ki sproži kopico novih zapletov, ki jih je njeno za petnajstletnico precej razburkano življenje že tedaj polno. Sooča se namreč z izgubo svojega starejšega brata Jacka, z vzgojo in skrbjo za svojo mlajšo sestro Stromo in mamo, ki po Jackovi smrti ni več ista. Povrh vsega se je oče odselil od doma. Rowan spozna Bee, zanimivo dekle Jackove starosti, se zbliža s skrivnostnim fantom po imenu Harper in se mora soočiti še s številnimi nepričakovanimi dogodki.

Recept za okusno porovo juho z mletim mesom, korenjem in topljenim sirom. Nagrade. 2007 - Guardian Children's Fiction Prize za delo Kako sem spoznal Violet Park 2008 - Carnegie Medal za delo Kako sem spoznal Violet Park in finalistka za Waterstone's Children's Book Prize in Costa Book Children's Book Award za delo Razbita juha 2010 - Nominacija za Carnegie Medal za delo The Double Life of Cassiel Roadnight razbita juha Rowan ne kega dne v trgovini skrivnostni fant potisne v roko negativ, ki naj bi pripadal njej.

Ob slikah in kamišibaju smo pripovedovali ljudsko pravljico Razbita buča in spoznali slikanico Juha, ki iz buč se skuha (H. Cooper).

POVEZANE KNJIGE