Popoln par

Popoln par - Ally Condie | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ally Condie
DIMENZIJA
6,17 MB
IME DATOTEKE
Popoln par.pdf
ISBN
8139830703078

OPIS

Na sedemnajsti rojstni dan Cassia dobi svoj par. Družba odloči, da je on popoln življenjski partner za njo. Ampak ni. V njeni družbi uradniki določijo, koga ljubiš. Koliko otrok imaš. Kje delaš. Kdaj umreš. A ko se Cassia zaljubi v drugega fanta, je odločena, da bo nekatere odločitve sprejela sama. In takrat se ji začne jasniti ves njen svet …

Čez čas sma postala dobra prijatelja, ki sta vsak dan čepela skupaj in počela vse, kar se jima je zahotelo, zaželelo…brez kakršnih koli zavor in skrivnosti. Turne smuči za vse podvige. Kako izbrati prav par turnih smuči?Na prvem mestu se je potrebno vprašati kakšen je naš turnosmučarski cilj.Na podlagi želja in vizije lahko skupaj z našim strokovnim teamom najdete svoj popoln par turnih vezi in turnih smuči, ki bo brez težav sledil vsem vašim podvigom.Za prave zimske užitke smo naše police napolnili s turnimi smučmi blagovnih znamk ... Popoln par #1: oven & vodnar.

Medtem so bili naši rezultati vse boljši in boljši. Napredovali smo iz leta v leto.

POVEZANE KNJIGE