Pletiljina pesem

Pletiljina pesem - Helena Cestnik | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Helena Cestnik
DIMENZIJA
3,7 MB
IME DATOTEKE
Pletiljina pesem.pdf
ISBN
8019273666907

OPIS

Pletiljina pesem je hvalnica življenju in smiselno nadaljevanje Klepeta s seboj.Avtorica, ki jo je k pisanju pritegnila želja pustiti sled, da je nekoč na tem svetu drobnih čudežev Helena bíla boj za življenje, nam ob vsakodnevnih – navidezno nepomembnih – dogodkih ponuja možnost čudenja nad okretnostjo slovenskega jezika, ki v nekaterih delih Pletiljine pesmi prehaja v ritmizirano prozo.Literarnovrstno nedoločljivo delo s poudarjeno lirsko noto ob motiviki pletenja čudežnega šala nakazuje privid nove, a neznatne Šeherezade, ki se sprašuje o smislu življenja – in ga najde v ljubezni.

Avtorica, ki jo je k pisanju pritegnila želja pustiti sled, da je nekoč na tem svetu drobnih čudežev Helena bíla boj za življenje, nam ob vsakodnevnih - navidezno nepomembnih - dogodkih ponuja možnost čudenja nad okretnostjo slovenskega jezika, ki v nekaterih delih Pletiljine pesmi prehaja ... Podrobnosti Pletiljina pesem je hvalnica življenju in smiselno nadaljevanje Klepeta s seboj. Avtorica, ki jo je k pisanju pritegnila želja pustiti sled, da je nekoč na tem svetu drobnih čudežev Helena bíla boj za življenje, nam ob vsakodnevnih - navidezno nepomembnih - dogodkih ponuja možnost čudenja nad okretnostjo slovenskega jezika, ki v nekaterih delih Pletiljine pesmi prehaja ... Pletiljina pesem je hvalnica življenju in smiselno nadaljevanje Klepeta s seboj.

Masiven lesen krožnik. MARIMBA VANCORE, PSM1001.

POVEZANE KNJIGE