Neukročena

Neukročena - Elizabeth Lowell | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Elizabeth Lowell
DIMENZIJA
6,31 MB
IME DATOTEKE
Neukročena.pdf
ISBN
8716169277894

OPIS

Srednjeveško obdobje strasti in osvajanj, turbulentne čase bojevnikov in dam in plemenitih src, ki jih vnemata poželenje ter dolžnost, je Elizabeth Lowell prelila v mojstrsko dovršeno razkošje ljubezenske zgodbe.Vojni heroj Dominic le Sabre se je zmagoslavno vrnil na Škotsko po nagrado: prelepo saksonsko nevesto, ki mu jo je poklonil sam kralj. Toda lady Margaret Blackthornska se ne more predati drznemu normanskemu osvojevalcu. Boji se starodavnega prekletstva, ki bi lahko prineslo nove nemire v njeno deželo ... in nesrečo v njeno zakonsko posteljo.Lady bi lahko svojo poroko z eno besedo sprevrgla v vojno. Pa vendar čaka na izpolnitev plemiške obljube neizmerne strasti - in ljubezni, ki je niti nasilje niti izdaja ne moreta razdvojiti, ljubezni, ki je tako nepremagljiva kot tudi NEUKROČENA»Elizabeth Lowell je svojevrstna avtorica v svetu romanc.« - Amanda Quick»Redek romantičen biser.« - Kathleen E. Woodiwiss

Tržiška Bistrica - neukročena trmoglavka Karavank je naslov razstave, ki je od minule soboto dalje na ogled v Razstavno-izobraževalnem središču Dolina. Osupljivi atomi in neukročena snov Znanstvenik. Znanost je to, kar se zgodi, če zvedavi ljudje zastavljajo vprašanja.

Več iz teme. Obveščaj me o novih člankih: Kultura dodaj ljudje dodaj Nina Ivanišin dodaj Cankarjev dom dodaj Ivica Buljan dodaj.

POVEZANE KNJIGE