Ne povej nikomur

Ne povej nikomur - Harlan Coben | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Harlan Coben
DIMENZIJA
7,69 MB
IME DATOTEKE
Ne povej nikomur.pdf
ISBN
3886992114396

OPIS

Ne povej nikomur je zgodba o izgubi in odrešitvi. Prične se povsem nedolžno. Dr. David Beck z ljubljeno ženo Elizabeth ob tihotnem jezeru praznuje obletnico njunega prvega poljuba. A romantični konec tedna se sprevrže v tragedijo, ko Elizabeth ugrabijo in umorijo. Morilca sicer ujamejo in obsodijo, a David Beck nikakor ne more preboleti izgube. Osem let pozneje na dan obletnice ženine smrti dobi elektronsko sporočilo s frazo, ki sta jo poznala samo on in Elizabeth … Toda tega ne sme povedati nikomur …

IrenaH Zdravnik Alexandre Beck pogreša ljubljeno ženo Margot, ki je bila pred osmimi leti kruto umorjene, glavni osumljenec pa je bil on sam. Nikomur ne povej avtor Dainne Pesem pretrese. Tudi naslov je nikomur ne povej, v vseh smereh blaznega trikotnika.

Poskušam se pogledati v ogledalo, a tam mi nič ni všeč! Nikomur ne povej Ne le dis a personne, 2006 . Pri Hitchcocku imate vedno amaterja, ki na lepem ugotovi, da mu skuša nekdo podtakniti umor - ta amater skuša potem odkriti, kaj se dogaja.

POVEZANE KNJIGE