Narobe svet je tudi svet

Narobe svet je tudi svet - Tomaž Šalamun | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Tomaž Šalamun
DIMENZIJA
4,52 MB
IME DATOTEKE
Narobe svet je tudi svet.pdf
ISBN
9889467121676

OPIS

Dobrodošel, dobrodošla. Atelje Narobe Svet je skrit v majhnem kotičku Kamnika. Tam se vrtijo in žgejo unikatni, personalizirani lončarski izdelki iz gline.

Najpomembnejši medij in osrednji dnevni časopis severovzhodne Slovenije je aktualen, kritičen, pronicljiv, tehten, odprt v svet, regionalno prodoren, vsebinsko pester, pregleden in sodobno oblikovan. Film / Komedija, Združene države Amerike 90 min | IMDB: 6,3 | ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Dolph Springer se nekega jutra prebudi in dojame, da je izgubil ljubezen svojega življenja - psa Paula. Med iskanjem in trudom, da dobi psa nazaj (in s tem tudi svoje življenje), Dolph docela spreminja življenje vseh okoli sebe: nimfomanske raznašalke pic, s tekom zasvojenega soseda ... Tudi znanost je začela prepoznavati tisto, kar šamani, zdravilci in duhovni učitelji poznajo že tisočletja.

POVEZANE KNJIGE