Najlepši turni smuki avstrijske Koroške

Najlepši turni smuki avstrijske Koroške - Mitja Peternel | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Mitja Peternel
DIMENZIJA
5,79 MB
IME DATOTEKE
Najlepši turni smuki avstrijske Koroške.pdf
ISBN
1947014754524

OPIS

V knjigi je predstavljenih 78 najlepših turnih smukov avstrijske Koroške, ki segajo od sredogorja pa vse do najvišjega avstrijskega vrha, 3768 metrov visokega Großglocknerja. Pri večini ciljev so dodatno opisane še možnosti vzpona in spusta s sosednjih vrhov, ki ponudbo vodnika razširijo na skoraj 110 vrhov.Večina opisanih tur sodi v razred kondicijsko in tehnično srednje zahtevnih, tako da so z opisanimi dodatnimi možnostmi primerne za najširši krog smučarjev. Nekaj vrhov je povsem nezahtevnih in primernih za turnosmučarske novince, na svoj račun pa bodo prišli tudi tisti, ki obvla dajo smučanje po najzahtevnejših terenih in ozkih grapah.Vse ture so izvedljive v enem ali dveh dneh, saj je večina izhodišč od karavanškega predora dosegljiva v dobri uri.Knjiga je dobrodošla tudi za deskarje, saj posebna rubrika v vodniku opo zarja na primernost cilja za vzpon in spust z desko.

Posodobljena izdaja obogati prvotnih 78 turnih smukov z dodatnimi 40 cilji, ki segajo od sredogorja pa vse do najvišjega vrha avstrijskih vršacev, 3798 metrov visokega Grossglocknerja. Vse morebitne spremembe terena so spremenjene in navedene skupaj z opisi ... NAJLEPŠI TURNI SMUKI AVSTRIJSKE KOROŠKE.

redna cena: 34,90 € Koda za popust ... Vodnik Najlepši turni smuki avstrijske Koroške je zagovoto najlepši turni vodnik za avstrijsko Koroško. Ne glede na jezik.

POVEZANE KNJIGE