Lepote hrvaškega Jadrana

Lepote hrvaškega Jadrana - Neven Šerić | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Neven Šerić
DIMENZIJA
8,18 MB
IME DATOTEKE
Lepote hrvaškega Jadrana.pdf
ISBN
1923178330164

OPIS

Ali veste, da ima Hrvaška eno najbolj razčlenjenih obal na svetu? Da je vzdolž nje raztresenih več kot 1000 otokov, otočkov in čeri?Čudovita monografija z izjemnimi fotografijami in privlačnim besedilom, vam bo razkrila Jadran, kakršnega še niste poznali.

'Projektom su prvi put u povijesti izrađeni planovi upravljanja našim nacionalnim parkovima na moru. Vrata Jadrana, Rijeka - rezervirajte zajamčeno najnižjo ceno! 41 ocen in 35 fotografij vas čaka na Booking.com. Naša selekcija od juga do severa hrvaškega Jadrana pokriva najbolj priljubljena majhna mesta, ki poleg svoje lepote in značaja ponujajo tudi varen privez ter tako postajajo neizogibna točka za navtičarje. Plaže Jadrana, ki jih boste želeli raziskati. Raznolika in slikovita jadranska obala, ki s svojo lepoto včasih dobesedno jemlje dih, je v sredozemski regiji pravi raj za ljubitelje plaž.

Nazaj k naravi! Uživanje ob prostih trenutkih: aktivno-z polnimi pljuči z / ob naravi. Prenočiti v t.i. divji obali pomeni predvsem dobro poznavanje pomorskih veščin, ne samo upravljanja plovila, temveč tudi razumevanja vremenske napovedi in razmer na morju v celoti. Međutim da bi se doprinijelo očuvanju Jadrana, upravljanje tim područjima mora biti učinkovito.

POVEZANE KNJIGE