Kekčeva potepanja

Kekčeva potepanja - Franjo Brglez | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Franjo Brglez
DIMENZIJA
11,25 MB
IME DATOTEKE
Kekčeva potepanja.pdf
ISBN
4462881811030

OPIS

V Kekčevih potepanjih je zbranih 100 izletov po slovenskih hribih in dolinah, nekaj pa tudi tik za našo severno in zahodno mejo. Popeljejo nas na zanimive vrhove, kraje, planote in razglednike, posejane od morja do Goričkega in od Gorenjske do Dolenjske. Ne bo jih težko najti, saj vsak izlet spremlja celostranski zemljevid z označenim izhodiščem in ciljem, odločitev za težjega ali lažjega pa olajšujejo kratke informacije:- nadmorska višina- višina izhodišča- višinska razlika- izhodišče- dolžina poti- oprema- težavnost- najprimernejši časPodrobnejšemu opisu poti sledi še namig za obisk zanimivosti v bližini. Vzemimo torej knjigo v roke in pot pod noge!

040-467-739. ... nas novi in novi avtorji s svojimi novimi knjigami vedno znova prepričajo, da ima Slovenija skoraj neskončne možnosti za načrtovanje raznovrstnih izletov ... Kekčeva domačija; Namestitev in cenik; Poročno slavje; Poslovni dogodki; Galerija; Kontakt; SLO.

Slovenija, turistični vodniki, planinski vodniki, izleti 7. Cerar, Irena: Kamniške pravljične poti: družinski izletniški vodnik.

POVEZANE KNJIGE