Vsakih sedem valov

Vsakih sedem valov - Daniel Glattauer | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Daniel Glattauer
DIMENZIJA
9,75 MB
IME DATOTEKE
Vsakih sedem valov.pdf
ISBN
1812502294946

OPIS

Naslednje letoZadeva: Kako naprej?1. Poznate Emmi Rothner in Lea Leikeja?Potem ste brali Proti severnemu vetru, roman v elektronskih pismih, kjer se Emmi in Leo brezupno zaljubita. A se jima nikoli ne uspe srecati.2. Je za vas njuna zgodba koncana?Lahko da. Za Emmi in Lea pa ne! Emmi vztraja in po dolgi enostranski komunikaciji s sistemskim administratorjem se nekega dne Leo znova oglasi.3. Vam je bilo žal, da se nikoli nista srecala?Ste si zanju želeli drugacen konec? Izvolite. Nadaljevanje romana prinaša nove možnosti.4. Zgodbe ne poznate?Dolgo, strastno elektronsko dopisovanje Emmi in Lea, ki se poznata le prek spleta, se nekega vecera na mah konca. Zdaj se Leo po skoraj letu vrne iz Bostona. Pricakajo ga Emmijina sporocila. Kmalu si spet pišeta – zdi se, da dramaticen konec in dolg premor vendarle nista ugasnila vsega med njima. Toda Leo je zdaj v obetavni zvezi, Emmi še vedno porocena. Ko ob obalo pljuskne šest valov, izvemo v romanu, sledi sedmi, ki prinese presenecenja …Daniel Glattauer (1960, Dunaj) je avstrijski pisatelj in novinar. Z romanom Proti severnemu vetru, ki je preveden že v 35 jezikov, in nadaljevanjem Vsakih sedem valov je požel obilo pohval pri kritikih in sprožil val navdušenja pri bralcih.

Prešernovo gledališče Kranj, Mestno gledališče Ptuj ... S koncem Vsakih sedem valov nam avtor v tem brezupnem svetu in času sporoča, da je ljubezen še mogoča, in to ne zgolj v virtualnih svetovih, ampak celo v resničnosti. Alen Jelen je v zadnjih sezonah v našem gledališču ustvaril nekaj nepozabnih predstav. Vsakih sedem valov book.

Gledališki abonma; Seznam gledaliških in lutkovnih skupin V Prešernovem gledališču Kranj sezono začenjajo z romantično dramo o "emajl zaljubljencih" Daniela Glattauerja Vsakih sedem valov. Predstava je nadaljevanje dramatizacije romana Proti severnemu vetru, ki so ga v kranjskem gledališču prav tako v koprodukciji z Mestnim gledališčem Ptuj na oder postavili pred tremi leti.

POVEZANE KNJIGE