Taniosova pečina

Taniosova pečina - Amin Maalouf | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

Amin Maalouf
Taniosova pečina.pdf

Romani, prav tako odlično branje, so napeti, berljivi ter poučni. Maalouf je to delo poimenoval »resnični roman o križarskih vojnah«. Leta 2010 je v slovenščini izšel roman Taniosova pečina (prevedla Mojca Schlamberger Brezar, založila eBesede in društvo Police Dubove), ki pripoveduje o dečku Taniosu, ki je nekega dne splezal na pečino in čudežno izginil ter tako postal mit med svojimi ljudmi. Taniosova pečina Amin Maalouf Piano ISBN/EAN: 9789616693486 Redna cena z DDV: 11,95 EUR Leta 1993 je goncourta za ta roman prejel Amin Maalouf (1949), rojen v Bejrutu v krščanski družini, ki ... Amin Maalouf: Taniosova pečina V Bejrutu rojeni pisatelj, ki že vrsto let živi in ustvarja v Franciji, v svojih delih pogosto prepleta zgodovinska dejstva z elementi orientalskih legend in mistiko Orienta.

The association is engaged in a wide range of activities arranged by a group of authors, translators, lecturers and editors. The association organises translation and other creative workshops, cultural ... MAALOUF, Amin: Taniosova pečina ALAI: Rdeči mak: roman o Tibetu 821-312.6, 929 Biografski roman, biografije WARHOL, Andyja: Filozofija Andya Warhola: (od A do B in spet nazaj) NABOKOV, Vladimir Vladimirovič: Govori, spomin: premlajena avtobiografija FERRI, Edgarda: Marija Terezija: ženska na oblasti Taniosova pečina (Paperback) Published 2010 by Družba Piano & Kulturno-umetniško društvo Police Dubove 1.