Švica

Švica - Adriana Czupryn, Małgorzata Omilanowska, Ulrich Schwendimann | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Adriana Czupryn, Małgorzata Omilanowska, Ulrich Schwendimann
DIMENZIJA
9,13 MB
IME DATOTEKE
Švica.pdf
ISBN
1302210411496

OPIS

Up to 90 days of daily highs, lows, and precipitation chances. Švica je lani beležila rekorden proračunski primanjkljaj v višini 15,8 milijarde frankov (14,6 milijarde evrov), predvsem na račun krize, ki jo je ustvarila pandemija covida-19. Leto pred tem je imela ta alpska država 3,6 milijarde frankov (3,3 milijarde evrov) primanjkljaja, medtem ko je za leto 2020 sprva načrtovala presežek. Švica je v 2020 ustvarila 2,6-odstotni primanjkljaj, kar je precej manj kot mnoge druge najrazvitejše države Zahoda.

Avto dokumenti potrebni za vstop v državo. prometno dovoljenje vozila; priporočljiva je zelena karta; pooblastilo za vožnjo tujega vozila (če ne potujete z lastnim) Know what's coming with AccuWeather's extended daily forecasts for Zürich, Kanton Zürich, Švica.

POVEZANE KNJIGE