Punčka iz smetnjaka

Punčka iz smetnjaka - Jacqueline Wilson | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Jacqueline Wilson
DIMENZIJA
3,82 MB
IME DATOTEKE
Punčka iz smetnjaka.pdf
ISBN
7264866218870

OPIS

Zrisati družinsko drevo more biti, če bolje pomisliš, trd oreh; toliko trši, ako velja, da so te, pravkar rojeno, odložili v smetnjak. In nikoli več pomislili nate. Morda.Sem kot igralka. Imela sem že mnogo, mnogo vlog. Včasih sploh nisem prepričana, da je v meni še kakšen resničen del. Ne, to je resnični del mene, ta mala, zabavna April Showers, ki ima štirinajst let. Danes. Ne vem, kako bom prenesla. Na ta dan se je težko pretvarjati.

Dodaj komentar. Najboljši odgovor Super odgovor Dober odgovor Odgovor Neprimeren odgovor Velikooo cela zbirka Zlata knjiga Košarkar naj bo! Moj prijatelj Arnold V morju zrnce soli Hura za punce ... V trojčku novitet založbe Sanje je tudi mladinsko delo Jacqueline Wilson Punčka iz smetnjaka.

Steklenička za mleko in dudo. Redna cena 4,49€ Unikatoy .

POVEZANE KNJIGE