Ogorčenje

Ogorčenje - Philip Roth | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

Philip Roth
Ogorčenje.pdf

FOTO: Facebook, posnetek zaslona. Nina Čakarić 22.01.2021 ob 13:04 22.01.2021 ob 13:31 ... OGORČENJE - DVD SL.POD.-50 %.

Evropska nogometna zveza se tega ... Ogorčenje je kratek, a psihološko zelo poglobljen roman o odraščanje, odcepitvi od staršev, poskusih vzpostavitve samostojnosti in iskanju svojega mesta pod soncem. Pa tudi o nemoči posameznika, ki ga splet zaporednih naključnih dogodkov vrže v vrtinec vedno težje rešljivih težav. Ogorčenje, psihološko pretanjeno napisan roman iz leta 2008, je, podobno kot njegovo najnovejše delo Nemesis, vsebinsko in časovno postavljen drugam, tokrat v petdeseta leta in čas korejske vojne.