Nihče več ne piše pisem

Nihče več ne piše pisem - Vinko Möderndorfer | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vinko Möderndorfer
DIMENZIJA
8,42 MB
IME DATOTEKE
Nihče več ne piše pisem.pdf
ISBN
3593071980143

OPIS

Zgodba se začne zapletati, ko glavni junak Iván najde v nabiralniku belo kuverto, na kateri je naslov izpisan s črnilom. Pismo ga vrne v čas, ko je bil pred tridesetimi leti v gimnaziji narazdružljivo povezan s Sonjo in Pavlom. Legendarna trojka je mislila, da bodo tovariši do smrti. Toda po maturi so šli vsak v svojo smer, med njimi pa je ostalo nekaj zavozlanega, nekončanega, zamolčanega. In to jih je, vse tri, zaznamovalo za vse življenje. Skrivnosti postopoma prihajajo na dan in soočanje s preteklostjo in s samim seboj je za Ivána neizbežno.

PDF datoteka (171 kB) 1. TXT datoteka (38 kB) Izvoz v EndNote (RIS format) Avtor(ji) Möderndorfer, Vinko (avtor) Jezik.

Po prvem srečanju so si udeleženci želeli, da se spet srečamo. Obljuba dela dolg in tokrat je naše srečanje imelo naslov Nihče več ne piše pisem.

POVEZANE KNJIGE