Ljubo doma

Ljubo doma - Maša Ogrizek | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Maša Ogrizek
DIMENZIJA
12,99 MB
IME DATOTEKE
Ljubo doma.pdf
ISBN
2400978286762

OPIS

V knjigi, ki jo je mogoče brati kot zbirko kratkih zgodb ali listati kot ilustriran pojmovnik, sta ponovno združili moči pisateljica Maša Ogrizek in ilustratorka Tanja Komadina, ki sta skupaj že ustvarili nagrajeno knjigo Gospa s klobukom. Sedemletni Piki in njenemu dve leti mlajšemu bratcu Kraljeviču se zruši svet, ko se morata zaradi mamine nove službe s sončne Primorske preseliti v sivo Ljubljano. K sreči spoznata simpatično Sovico, s pomočjo katere udomačita mesto, stanovanje pa spremenita v dom. Okvir knjige Ljubo doma so univerzalne teme selitve, prilagajanja na novo okolje in sklepanja prijateljstev, vanj pa so nevsiljivo vtkane zgodbe o zgodovini bivališč, pohištva in gospodinjskih aparatov. Ob knjigi je nastal tudi delovni zvezek z didaktičnimi nalogami, ki so bile objavljene v Galebu.

Animatorju kot osnovno izrazno sredstvo služijo lesene kocke, ena prvih otroških igrač. Pred očmi gledalcev iz njih sestavi vilo, stolpnico, stopnice, avto, omaro, mizo … Ljubo doma je nastala po knjigi za otroke, ki sta jo ustvarili pisateljica Maša Ogrizek ter ilustratorka in striparka Tanja Komadina.

Ljubo doma je stran, namenjena vsem ljubiteljem lepih, unikatnih ter ročno narejeni izdelkov. Za vsa vprašanja sem na voljo na številki 041274902 Ljubo doma, kdor ga ima - za vse več Američanov je to motel.

POVEZANE KNJIGE