Kristalna reka

Kristalna reka - Sergio Bambaren | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Sergio Bambaren
DIMENZIJA
6,46 MB
IME DATOTEKE
Kristalna reka.pdf
ISBN
7508203323169

OPIS

V splošnem je osnovna celica paralelepiped (telo, ki je obdano s šestimi ploskvami, nasprotne ploskve pa so med seboj vzporedne). Za vsako osnovno celico so značilne dolžine robov in koti med njimi. Uporabite katerokoli ključno besedo, šifro ali del le-te za iskanje izdelka po katalogu. Kristalna struktura je karakteristika čvrstih tela, koja je određena pravilnom strukturom čestica od kojih je telo građeno.

Na podlagi vaših spletnih navad za vas personaliziramo vsebino tako, da vam pokažemo le relevantno ponudbo in artikle. Kristalna reka - просмотров, продолжительность: 04:02 мин. Смотреть бесплатно видеоальбом vlad popov в ... Kristalna reka - просмотров, продолжительность: 04:02 мин., нравится: 1.

POVEZANE KNJIGE