Izvirni Piaget

Izvirni Piaget - Ed Labinowicz | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Ed Labinowicz
DIMENZIJA
3,60 MB
IME DATOTEKE
Izvirni Piaget.pdf
ISBN
2090276979443

OPIS

Namen knjige je bralcu predstaviti izvirno teorijo Piageta in hkrati opozoriti na vzorčne primere aplikacije te teorije in spoznanj v vzgojno-izobraževalnem delu. Piagetova dognanja so pomembna za vse, ki razmišljajo, se učijo in poučujejo. Avtor priročnika, Ed Labinowicz je ugledni ameriški znanstvenik, ki je študiral naravoslovje in pedagogiko ter doktoriral s področja Piagetove teorije v pedagoški praksi. Pri pisanju sta ga vodila Piagetovo pojmovanje človekove vedoželjnosti in njegova razlaga našega dojemanja. Avtor skuša Piagetovo teorijo bralcu čim bolj približati, hkrati pa od njega terja razmišljanje, zbrano branje, študij in iskanje lastnih primerov. V prvih šestih poglavjih so predstavljene osnove Piagetove teorije povezane s problemi učenja in poučevanja, nadaljna poglavja pa prinašajo nazorni prikazi aplikacije Piagetovih spoznanj v pedagoško prakso.

Kultura prek prostora in časov 86 . Learning to trust in freedom 27 Fakulteta za matematiko in fiziko: 4.

Uloga komunikacije u razvoju govora djece predškolskog uzrasta. Zagreb: Školske novine. Izvirni Piaget: mišljenje - učenje - poučevanje [prevod: Maja Zupančič, Mojca Winter; ilustracije: Susie Pollard Frazee] Ljubljana: Državna založba Slovenije, 1989.

POVEZANE KNJIGE