Izbira

Izbira - Kiera Cass | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Kiera Cass
DIMENZIJA
12,95 MB
IME DATOTEKE
Izbira.pdf
ISBN
6085501241186

OPIS

Petintrideset deklet dobi življenjsko priložnost, da ubežijo ubožnemu življenju, ki jim je položeno v zibko. Priložnost, da se povzpnejo v svet blišča in obilja. Ena od njih bo postala izbranka čudovitega princa Maxona, princesa Illée in bodoča kraljica. Toda za Americo Singer je vse skupaj le nočna mora. Ko postane ena od izbrank, noče v boj za krono, srce je že oddala, a hkrati se zaveda, da prav bivanje v palači njeni družini zagotavlja preživetje. Potem pa se seznani s princem Maxonom in vse se spremeni ...Serija Izbira je svetovna uspešnica ameriške avtorice Kiere Cass. Prva knjiga iz serije je prevedena v več kot trideset jezikov, kmalu pa naj bi po njej posneli tudi film. Romantično in napeto branje, polno presenetljivih preobratov.

ne izbíra besed / sredstev. s/ he does not choose her / his words / means carefully.

Tabele vključujejo podatke o aktivnih ginekologih in podatke o številu opredeljenih zavarovank na stanje vsakega prvega dne v ... GEA College CVŠ, Družba za višješolsko izobraževanje - Center višjih šol, d.o.o., Podružnica na Ptuju Izbira srca 4. knjiga sage o Travisovih Lisa Kleypas.

POVEZANE KNJIGE