Glej, mladički!

Glej, mladički! - Stéphane Frattini | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Stéphane Frattini
DIMENZIJA
5,64 MB
IME DATOTEKE
Glej, mladički!.pdf
ISBN
4313161618393

OPIS

Kdo se skriva v maminem žepu? V kaj se bo spremenila gosenica, ko bo odrasla? Ali se v jajcih skrivajo samo ptički? Kakšen je majhen tjulenj? Kaj naredijo mladi zajčki, da jih ne zebe? Odgovori na ta in še na mnoga druga vprašanja se skrivajo pod zavihki na vsaki strani knjige. Poučna knjiga je namenjena najmlajšim otrokom, ki bodo skupaj s starši odkrivali svet živalskih mladičkov. Pisana je z velikimi tiskanimi črkami in opremljena s čudovitimi fotografijami.

Odgovori #332 : 28 Maj 2009, 13:56:40 Tatuje so včeraj končno dobili in sicer od 405 do 409. Pa obarvani so tudi drugače od včeraj - zdaj zelena ven seče .

To nam zapoveduje tudi pravilnik o zaščiti živali, s tem pa se strinja tudi večina kinologov. 1. Kuža, glej me v oči! Če se pogovarjamo s psom, poskrbimo, da bo na naše besede pozoren, saj je to nadvse pomembno za uspešno delo z mladičem.

POVEZANE KNJIGE