Eva in Elvis

Eva in Elvis - Vivian French | Fundacionsinadep.org Z veseljem vam predstavljamo knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja, napisal Mauro Bonazzi. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v PDF, TXT, FB2 ali kateri koli drugi obliki, ki je možna na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vivian French
DIMENZIJA
7,27 MB
IME DATOTEKE
Eva in Elvis.pdf
ISBN
4355850944556

OPIS

Slončka Eva in Elvis sta najboljša prijatelja. Zelo rada se družita in uživata v skupnih trenutkih. Njuno prijateljstvo se začne krhati, ko drug drugega začneta sumiti in obtoževati neradodarnosti. Nekaj je narobe. Zgodbica nas opomni, da stvari niso vedno take, kot se zdijo na prvi pogled in da nad prijatelji ne smemo prehitro obupati, kajti včasih nam ponagajajo tudi kakšne »opice«.Knjiga vsebuje velike tiskane črke.

Zelo rada se družita in uživata v skupnih trenutkih. Njuno prijateljstvo se začne krhati, ko drug drugega začneta sumiti in obtoževati neradodarnosti.

Nekega dne pa pride med njima do manjšega nesporazuma in zato oba »kuhata mulo«. Izkaže se, da so godljo zakuhale nagajive opice, zato se drug drugemu opravičita in se veselita dalje. View the profiles of people named Eva Elvis.

POVEZANE KNJIGE