Arthur in George

Arthur in George - Julian Barnes | Fundacionsinadep.org Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja PDF, TXT, FB2. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja ePUB. Bitja enega dne. Grki in skrivnost obstoja MOBI. Knjiga je nastala leta 2020. Poiščite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja na fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Julian Barnes
DIMENZIJA
6,6 MB
IME DATOTEKE
Arthur in George.pdf
ISBN
5494558713846

OPIS

Arthur in George odraščata svetove narazen v Britaniji poznega devetnajstega stoletja: Arthur v siromašnem plemiškem Edinburgu, George v vikariatu v majhni staffordshirski vasici. Arthur postane zdravnik, nato pisatelj; George nižji odvetnik v Birminghamu. Arthur postane eden najslavnejših ljudi svojega časa, George ostane v neznanosti trdega dela. A ko se začne novo stoletje, ju združi zaporedje dogodkov, ki so v tistem času polnili naslovnice kot hudodelstva v Great Wyrleyju.Britanski pisatelj Julian Barnes je napisal deset romanov, med katerimi so najbolj znani Flaubertova papiga Ljubezen etc. In Prerekanja . Piše tudi kratke zgodbe in novinarske prispevke. Roman Arthur in George je bil v ožjem izboru za bookerjevo nagrado leta 2005.

A ko se začne novo stoletje, ju združi zaporedje dogodkov, ki so v tistem času polnili naslovnice kot hudodelstva v Great Wyrleyju. George Lundgren56(formerly George Nordgren7) is a 3rd grader who attends Lakewood Elementary School, in Mr. Ratburn's class.

He daydreams frequently, and is a skilled carpenter and ventriloquist. His family is Swedish,8 but has been seen wearing a shirt saying "I Love Norway", in The Long Road Home 9 (although he may simply be of Swedish-Norwegian descent).

POVEZANE KNJIGE