Žiga špaget gre v širni svet

Žiga špaget gre v širni svet - Aksinja Kermauner | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Aksinja Kermauner
DIMENZIJA
6,68 MB
IME DATOTEKE
Žiga špaget gre v širni svet.pdf
ISBN
6288193857650

OPIS

Goodreads members who liked Žiga špaget gre v širni svet also... Zarjina akcija "ŽIGA ŠPAGET GRE V ŠIRNI SVET" Zarje smo v svoji novi akciji kupile najnovejšo slikanico, ki jo bomo podarile šolam, vrtcem in knjižnicam. Nenavadna slikanica, ki jo je mogoče brati, si jo ogledovati, potipati in tudi poduhati! Duhovito besedilo govori o špagetu Žigu, ki pobegne iz lonca in na svoji poti v svet sreča ... Jezik: Slovenski jezik: Vrsta gradiva: Delo ni kategorizirano (r6) Tipologija: 1.19 - Recenzija, prikaz knjige, kritika: Organizacija: PEF - Pedagoška fakulteta Hover the mouse pointer over a document title to show the abstract or click on the title to get all document metadata. Žiga špaget gre v širni svet Aksinja Kermauner.

Kaj se zgodi? Ja, za to pa boste morali prisluhniti pravljici. Žiga špaget je za punce magnet : [zgodba s priredbo v slovenski znakovni jezik, brajico in lahko berljiv način] / od: Kermauner, Aksinja. Izdano: (2018) Žiga špaget gre v širni svet : zgodba s priredbo v slovenski znakovni jezik / od: Kermauner, Aksinja.

POVEZANE KNJIGE