Tavanja

Tavanja - Vinko Möderndorfer | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Vinko Möderndorfer
DIMENZIJA
9,94 MB
IME DATOTEKE
Tavanja.pdf
ISBN
9969879733243

OPIS

deset metrov pred menoj (čeprav imam v resnici slab občutek za razdaljo. Anica, ki si je že nadela kuharski predpasnik, je že od daleč mahala in tako poskrbela, da sva s fotografinjo po kakšni uri tavanja le našli pot do njihove kmetije. Bogu za hrbtom, bi lahko rekli iz ljubljanskega zornega kota, po dolgotrajnem iskanju pa sva bili nagrajeni z lepoto tega kraja. SDS - Slovenska demokratska stranka, Ljubljana, Slovenia.

Prijel sem za kljuko - počasi, previdno in pričel odpirati vrata. Tvoj čas mora organizirati tako, da ga je dovolj ne le za delo, temveč tudi za spanje, družino, prijatelje in hobije, nekaj malega pa tudi za gledanje fotografij pasjih ali človeških mladičev oseb, ki jih ne poznaš, a si se v dveh korakih brezciljnega tavanja po Facebooku pač znašel na njihovem profilu. Pogrešanja hrepenenja hlepenja jemanja tavanja. Z vrelimi očesnimi zrkli.

POVEZANE KNJIGE