Smrt iz črnila

Smrt iz črnila - Cornelia Funke | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Cornelia Funke
DIMENZIJA
9,99 MB
IME DATOTEKE
Smrt iz črnila.pdf
ISBN
9828615346436

OPIS

Nemška pisateljica, avtorica uspešnic Kralj tatov, Zmajev jezdec in Srce iz črnila, popelje junake, ki smo jih spoznali v prvih dveh knjigah trilogije Srce iz črnila, na zaključno vratolomno pustolovščino. Tako se znajdejo na končno že znanih in novih prizoriščih, tam doživljajo nove preizkušnje in nepredvidene obrate usode, na koncu pa se skupaj z bralci zopet znajdejo v svetu, v katerem knjige in njihovi junaki bralcev ne ogrožajo, temveč jih razveseljujejo. 

Njeno osamljeno srce je ob teh podobah na moč uživalo. List je že porumenel.

Zmajev jezdec in Srce iz črnila, popelje junake, ki smo jih spoznali v prvih dveh knjigah trilogije Srce iz črnila, na zaključno vratolomno pustolovščino. Tako se znajdejo na končno že znanih in novih prizoriščih, tam doživljajo nove preizkušnje in nepredvidene obrate usode, na koncu pa se skupaj z ... Smrt iz črnila (Inkdeath) knjiga avtorja/ice Cornelia Funke.

POVEZANE KNJIGE