Slovenski gobarski vodnik

Slovenski gobarski vodnik - Bojan Arzenšek, Božo Malovrh, Bogdan Tratnik | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

Bojan Arzenšek, Božo Malovrh, Bogdan Tratnik
Slovenski gobarski vodnik.pdf

tratnik b. malovrh modrijan iz leta 2010, poŠtnino plaČa kupec, moŽna je menjava za V zadnjem času po Sloveniji izhajajo številni turistični vodniki, ki po večini niti ne najdejo poti na prodajnih policah.

Izbirate lahko med knjigami za samopomoč in ostalimi koristnimi dodatki. Slovenski gobarski vodnik je nova, razširjena in posodobljena izdaja gobarskega priročnika Naše gobe (2002). Avtorji so izkušeni poznavalci gob, gobarji in fotografi, ki se z gobarstvom ne ukvarjajo le ljubiteljsko, temveč so aktivni člani gobarskih društev, sodelujejo na gobarskih razstavah, se udeležujejo mednarodnih mikoloških srečanj, predavajo in pišejo. LITERATURA, KI JE IZŠLA PRI MIKOLOŠKI ZVEZI SLOVENIJE Gobarski vestnik 1961-1986 - št.