Slon izginja

Slon izginja - Haruki Murakami | Fundacionsinadep.org Preberite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v vašem brskalniku. Prenesite knjigo Enodnevna bitja. Grki in skrivnost obstoja v formatu PDF, TXT, FB2 na vašem pametnem telefonu. In še veliko več fundacionsinadep.org.

INFORMACIJE

AVTOR
Haruki Murakami
DIMENZIJA
4,5 MB
IME DATOTEKE
Slon izginja.pdf
ISBN
3894777857462

OPIS

Preverite, katerih šest bolečin ne smete ignorirati. Po tem, ko smo v slovenščini poleg omenjenih knjig dobili še 1Q84, Slon izginja, Kafka na obali, Ljubi moj Sputnik, Južno od meje, zahodno od sonca, je prejšnji teden Mladinska knjiga izdala roman Kronika ptiča navijalca iz leta 1995, ki ga je iz japonščine poslovenil ­Iztok Ilc. Motivi klasične glasbe V slovenščini lahko beremo precejšen del Murakamijevega opusa: romane Kronika ptiča navijalca, Norveški gozd, Kafka na obali, Ljubi moj sputnik in 1Q84, delo O čem govorim, ko govorim o teku ter zbirko kratke proze Slon izginja. Haruki Murakami: Slon izginja .

Murakami, Haruki, 1949- Literarne študije. ‎Zbirka kratkih zgodb Slon izginja zajema zgodbe, napisane med letoma 1983 in 1990, ki nadgrajujejo vsebinske in formalne lastnosti njegovega romanopisja: v ospredju je motiv osamelosti v svetu, kjer je meja med resničnostjo in imaginarnim pogosto zabrisana, zapleti so absurdni. Slon izginja Haruki Murakami. Zō no shōmetsu.

POVEZANE KNJIGE